Vi är en poolfirma med över 25 år i branschen. Detta innebär att vi byggt de flesta sorts pooler. Idag bygger mestadels fabriksgjorda betongpooler, murade pooler, träpooler och glasfiberpooler. 

 

Genom lång erfarenhet har vi lärt oss att de flesta poolintressenter vill ha en total entreprenad. Det innebär att DU som kund bara pratar med oss och sedan sköter vi hela projektet med hjälp av våra samarbetspartners. 

 

Självklart gör vi också delmontage ihop med dig som kund. T.ex. om du har egen grävare eller elektriker så jobbar vi gärna ihop med dom för att göra det så lätt och prisvärt som möjligt för er. 

Att fundera på inför ett eventuellt poolbygge:

Fundera kring en budget inför detta projekt. Hos oss får du alltid ett prisförslag där allting är specificerat och där du ser vad som ingår. Dessutom är vi alltid noga med att påpeka att det som står på prisförslaget är det som gäller. Varken mer eller mindre pengar. En trygghet så att du vet exakt vad projektet kommer att kosta.

 

Var vill vi placera poolen?

Det är ju detta vi tillsammans med er ska bestämma. Vi kommer alltid mer än gärna hem till er för ett kostnadsfritt hembesök när vi skickat ett prisförslag. Där pratar vi om väderstreck, var reningsverket ska stå, var en eventuell trappa ska placeras m.m.

Vår expertis tillsammans med er vilja att bygga pool är garanterat en lyckad kombination.

Varför skall vi bygga er pool ?

Precis som allting annat här i livet så krävs träning för att kunna bli riktigt bra på något. Hur mycket fotboll spelade Zlatan innan han kom dit han är idag? Hur många bilar har t.ex. Mercedes byggt för att komma dit deras varumärke är idag? Vi har byggt pooler i över 25 år. Vi vet vad man ska tänka på och var eventuella farhågor kan finnas. Vi har också ett gediget kundregister med många nöjda kunder och där det garanterat finns någon som redan byggd en pool likt den ni funderar på. Genom vår goda relation till våra kunder så kan vi säkert ordna ett besök hos någon om ni skulle vilja se en sådan pool live och inte bara i en katalog. Sen är vi också den mysiga lilla lokala poolfirman där vi känner våra kunder och där det inte bara handlar om att sälja så många pooler som möjligt utan där service, förtroende och kvalitet räknas.

Bygg-Anders Pool & Byggnation erbjuder följande:

  • Erfarenheten

  • Närheten ( lokal )

  • Förtroende

  • Servicen

  • Kommunikationen

  • Kunnandet

  • Möjligheterna

  • Kvalitét

 

Den totala entreprenaden där du bara pratar med de trevliga poolkillarna och sen sköter vi allt det andra.
…och kom ihåg: På med badkläderna, vi fixar resten!