RYDEBÄCK

GRIMSGÅRD

Bygg-Anders byggde vår första pool för 12 år sedan. Vi njöt av denna i 11 år.

Vi hade inga större problem med poolen någon gång under dessa 11 år, och var det någon gång att vi hade något problem, ställde Anders upp direkt och fixade det.

När vi så för ett år sedan byggde nytt hus var det en självklarhet att vi anlitade Anders för att bygga vår nya pool, som vi blev mycket nöjda med. Vi köpte också ett utomhusspa av Anders, som vi har haft fantastisk glädje av denna rysliga vinter.

Vi kan verkligen rekommendera var och en som funderar på att skaffa pool eller spa med kvalitet, driftssäkerhet och hög servicenivå att anlita
Bygg-Anders.

Bengt och Susanne Grimsgård, Rydebäck

FAMILJEN

BENGTSSON

Det första vi skulle satsa på när vi köpte vårt hus i Strövelstorp var en pool och redan vid första mötet med Anders kändes det som om vi valt rätt ”Poolkille” Det visade sig efter ett antal veckor när poolen var färdig att Anders var precis så som man som kund ville ha det.
Efter 15 år var det dags att bygga nytt hus och ny pool igen, då var det självklart att ringa Anders igen. Denna gång satsade vi på kaklad pool med stor trappa och saltgenerator. Och efter alla dessa år där man får all hjälp och råd när man ringer eller besöker Anders rekommenderar vi han till alla som pratarpool med oss !

Ann-Sofi & Carsten Bengtsson Strövelstorp

HELSINGBORG

POOL

Sommaren 2007 bestämde vi i vår familj oss för att bygga pool. Jag började kolla på nätet efter olika lösningar och olika leverantörer. Prisskillnaden skiljde sig ganska mycket åt, och jag var helt inne på att skaffa en billig pool som jag kunde beställa på nätet.

I mars fick jag så en inbjudan om öppet hus hos Bygg-Anders. Vi åkte dit och jag hade ett långt samtal med Anders som resulterade i att jag fick en offert på pool. Priset var lite dyrare än de billiga jag hittat på nätet, men jag blev snabbt varse om att priset inte var dyrt, snarare tvärtom. Alla
kringtjänster som Bygg-Anders har och erbjuder hade jag aldrig fått om jag beställt billigt. Nu har jag en lokal kunnig leverantör som alltid finns till hands för mig. Att sedan alla produkter (allt från maskiner till minsta skruv) håller yppersta kvalitet vittnar om den klassiska devisen; man får vad man betalar för.

Någon vecka senare hade vi beställt poolen av Bygg-Anders, och Anders hjälpte oss med att få kontakt med hans underleverantör som kunde göra
grävningen.

Bygg-Anders ombesörjde så att alla tider klaffade perfekt; leverans, grävning och montering. Grävaren gjorde ett suveränt arbete på bara ett par dagar. Anders hjälpte mig med tips vid monteringen och kom även hem och hjälpte till gratis när jag hade ”kört fast”. Trots att jag aldrig byggt pool innan så var det ganska enkelt eftersom jag hela tiden fick hjälp och tips av Bygg-Anders.

Grävningen började den 12 maj, och den 2 juni tog vi första badet. Utan all hjälp av Bygg-Anders hade jag inte klarat detta på bara 3 veckor.

Jag har under mina tre badsäsonger haft mycket kontakt med Bygg-Anders och fått massor av råd och tips för att bli en bra poolägare. Bygg-Anders besitter en enorm kunskap som han gärna delar med sig gratis och alltid med ett trevligt bemötande. Den biten är mycket viktig för en novis poolägare.

Summeringen hittills är att jag fick expertråd att välja rätt pooltyp, rätt typ av uppvärmning, rätt tillbehör mm, mm. När poolen var klar har jag alltid fått förstklassig hjälp, support, råd och tips. Bygg-Anders har alltid fått mig att känna mig som hans viktigaste kund, och jag har hört av andra kunder att dom känner samma som jag.

Att Bygg-Anders sedan alltid är lätta att nå, och är synnerligen flexibla i att hitta lösningar gör att poolägandet visat sig vara betydligt enklare och roligare än jag trodde innan.

När poolen var klar har jag alltid fått förstklassig hjälp, support, råd och tips. Bygg-Anders har alltid fått mig att känna mig som hans viktigaste kund, och jag har hört av andra kunder att dom känner samma som jag.

Att Bygg-Anders sedan alltid är lätta att nå, och är synnerligen flexibla i att hitta lösningar gör att poolägandet visat sig vara betydligt enklare och roligare än jag trodde innan.

Många leverantörer snackar vitt och brett, medan Bygg-Anders verkligen håller vad dom lovar till 100%. Om jag skulle bygga en ny pool idag så hade jag tveklöst beställt den av Bygg-Anders igen.

Anders Trulsson, Helsingborg