top of page
Summer Pool Party

Vanliga frågor

Allt du behöver veta

Hur kan jag vara säker på att ni är rätt firma för jobbet?

Vi är en poolfirma med över 25 år i branschen. Detta innebär att vi byggt de flesta sorts pooler. Idag byggs det mestadels fabriksgjorda betongpooler, murade pooler, träpooler, glasfiberpooler samt thermoblockspooler. 

 

Genom lång erfarenhet har vi lärt oss att de flesta poolintressenter vill ha en total entreprenad. Det innebär att DU som kund bara pratar med oss och sedan sköter vi hela projektet med hjälp av våra samarbetspartners. 

 

Självklart gör vi också delmontage ihop med dig som kund. T.ex. om du har egen grävare eller elektriker så jobbar vi gärna ihop med dom för att göra det så lätt och prisvärt som möjligt för er. 

Vilka garantier kan du ge för att jobbet kommer slutföras i tid och inom budget?

Om vi får nöjet att få bygga er pool så finns där alltid ett order erkännande med hela processen. allt ifrån innan grävaren börjar tills de att poolen är badklar. Där står även ett färdigställande datum då poolen ska vara färdig.

Detta sammanställs i ett order-erkännande där alla steg finns med samt betalningsvillkor.

Det totala priset som vi kommer överens om blir ALLTID slutpriset, inga dolda avgifter och extra tillägg.

Monterar ni pooler som kunden själv köpt?

 

Nej det gör vi inte, Vi vill säkerställa att allt material kommer från oss då vi vill lämna garantier på vårat arbete. Vi jobbar med dem största leverantörerna och det gör att vi kan tillgodose i princip allt kunden önskar.

Vilka erfarenheter har ni?

Vi har byggt pooler i över 25 år. Vi vet vad man ska tänka på och var eventuella farhågor kan finnas. Vi har också ett gediget kundregister med många nöjda kunder och där det garanterat finns någon som redan byggd en pool likt den ni funderar på. Genom vår goda relation till våra kunder så kan vi säkert ordna ett besök hos någon om ni skulle vilja se en sådan pool live och inte bara i en katalog. Sen är vi också den mysiga lilla lokala poolfirman där vi känner våra kunder och där det inte bara handlar om att sälja så många pooler som möjligt utan där service, förtroende och kvalitet räknas.

bottom of page